haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

17 April, 2009

epi besdey...


mmmmmmmmm.........ari ni aku masih lagi pening2...mybe akibat overdos makan daging lembu kemarin....ya...kemarin ada kenduri kesyukuran kat umah pak sedara aku.Walaupon sekadar kenduri kesyukuran, seekor anak lembu dikorbankan....haih...
entri kali ni x de papae sebenarnye...cuma nak ucapkan slmt hari lahir utk Faezah yg berada kat sarawak
dan slmt hari lahir juga kat HajarIbrohim (Aja~ aja)yg berada di uitm shah alam....
ceria2 selalu......

5 ulasan:

  1. spls overdos mkn daging buleh smbg overdos mkn kek.. mak aiiii...ngerinyeee

    BalasPadam
  2. ha...ha....nafsu nafsu....

    BalasPadam
  3. ::: [huhuhu] makan byk sgt nih kot? sampai boleh pening2 plak [hehe] atau ayie tak cukup air atau makan tak ikut time? angin senang masuk tuuhh.. kelakar gak baca komen makcu, dah makan overdos daging, boleh gak overdos kek? [hehehe] takperlaa, masa muda2 nih makan apa2pon metabolisme ayie still kuat, & maybe gak ayie still aktif dlm aktiviti fizikal, scr tak langsung, lemak tuh dikeluarkan.. mcm org2 dah melampaui usia 20an nih, paham2 ajerlaa [hehehe].. canteeekk ayie amik gambar kek tuh.. angle / crop gambar tersebut very2 nice..
    ~ keep on shooting ayie.. :)

    BalasPadam
  4. oittt....bufday aja?
    napa aku tak TAU T___T

    p/s: din nak kawin tau kan?

    BalasPadam
  5. ReActiveZul
    he..he..
    maunya x pening...
    org lain makan nasik ngan gulai daging...
    saya makan gulai daging jer...nasik x makan pon...

    adamLUBA
    yup..bufday dia....
    saja x nak gitau...
    kan tgk ang ingat ke tak bufday dia...
    ha..ha...

    ..biar betoi Din dah nak kawen....

    BalasPadam