haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

18 Januari, 2010

sedikit ruang....


mmmmm...tengah aku belek2 kotak folower aku...dah 95....makin banyak dah....

tp kebanyakannya x sempat aku follow balik...

dan x sempat nak tgk pon blog2 yg follow blog aku nih...haih....

haih...maaf.....

aku nak sedikit ruang....

untuk visit2 ke blog diaorang semua..............................

sedikit ruang.

...............

sebenarnya ruang itu....ada banyak.................

tp entah,...kenapa aku rasa sedikit sangat takala tengok blog ni...............

masa dah semakin singkat...mungkin...

atau...

aku yg tak sedar masa tu berlalu saja......

.

.

nota+++:tahniah Noe&Fandi...moga mandapat anak yg comel....^____^

juga Sha...selamat pengantin baru...(ek...lagi dua minggu ek..jangan nakal2 ek.....)

9 ulasan:

  1. CC pun byk jadi silent reader skrg

    BalasPadam
  2. berilah ruang pd dirimu jua..!! :)

    BalasPadam
  3. ayie, aku dah tukar link.
    www.coffeefordebiru.blogspot.com

    itu untuk debiru art. ;)

    BalasPadam
  4. keluh kesah lagi?
    ayie..
    ayie..
    aku mengerti maksud tersirat ang tuh..
    hehehe..
    takpa ada rezeki ada la yerk..
    doa la banyak2..

    BalasPadam
  5. >>norMAzuan MUstafa
    aik..lupun nak kawen ke bro..

    >>aishah ibrahim
    hu..hu...aku amek..

    >>Cik Cookie
    ha..ah..saya pon..kadang2

    >>aishah ibrahim
    ok..aku follow nnt

    >>SUHANA
    ok...

    >>GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    ruang rindu..ek...

    >>hajaribrohim
    dalam masa yg terdekat ni rasanya...

    >>emmetRaxor
    ek..apa yg ko menegerti tu amet..x der maksud pape pon....
    cuma nak sedikit ruang..tu jer...

    BalasPadam