haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

19 April, 2010

tiba-tiba mata berkaca

aku tau lelaki buruk kalau menangis..sbbt tu aku tahan saja....ni selepas aku visit blog kawan aku ni.....disini

jangan nangis...

10 ulasan:

  1. kasih sejati seorang ibu...

    tapi dunia sekarang

    wujud lagi ke ibu yg mcm ni?

    atau hanya sekadar anggap anak sbgai sampah sampai sanggup buang anak?

    BalasPadam
  2. sesungguhnya ibu itu adalah pelindung kita sejak kecil. bidadari terhebat. i miss my mom ;'(

    BalasPadam
  3. semangat si ibu utk anak mcm smpi cm tu skalli ea... melindungi si anak even sannggup hilang nyawa..

    BalasPadam
  4. ibu adalah terbaik untuk kita..

    BalasPadam
  5. sebak gila.........
    kasih ibu x de tabdingannye...

    BalasPadam
  6. lama tak jengok blog..
    sebok fb ja..
    hehehehe..
    cerita yang menyayat aty..
    best2..

    BalasPadam
  7. :'(
    ya allah. brtuah sungguh bayi tu.

    BalasPadam