haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

18 Februari, 2012

rindu

saya rindu...pada blog ni, pada member2 blog ni.....walaupon x kenal...tetap rindu...,
macam biasa, malas, bz dan skrg slalu asyik di fb, blog ni dah bersawang,
sedang mencari2 peluang untuk nak update blog nih.... =) insyaallah seadanya

2 ulasan:

  1. selamat mengedit semula...

    BalasPadam
  2. dah lama sangat sy tak singgah blog nih...dulu kamu selalu jugak singgah blog sy...xtau la ingat lagi ke x...hee

    BalasPadam