haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

31 Julai, 2009

7 perkara.....

saya telah di tag oleh meera dan ariShu....saya jawab sekadar yg mampu je ..ok...

7 ciri wanita idaman anda:
- beriman-solat tak tinggal, tutup aurat sempurna, pandai dalam hal2 agama& x malas blajar
- pandai masak (kalau tak tau cepat2 g blajo…)
- nakal (tp berpada-pada ler…)
- sopan santun, hormat orang tua2, berbudi bahasa
- kulit hitam manis dan berambut panjang
- sederhana & pandai jaga diri
- teguh menyokong disaat susah dan senang


7 wanita yang pernah anda minati sepanjang hidup:
- gedik..he..he…
- cemel dan suka manja2…(adeh…)
- mulut pot pet pot pet….(tapi lawa…he..he..)
- nakal dan berkulit hitam manis…(yg ni tak sempat masuk meminang…he..he..)
- anak orang berada…(yg ni aku tarik diri….)
- member satu kelas….(nak meminang jauh sangat)
- orang pernah digosipkan dengan aku suatu ketika dahulu..he.he..

7 perasaan sekiranya anda keluar dengan seseorang yang anda minati:
- tentu la suke....
- kaki kejang…(adeh...he..he..)
- berjaga- jaga….(ye la..dah bawak kuar anak dara orang...kang jadik pape kang..)
- kene jalan perlahan-lahan..(aku nih jenis jalan laju2..)
- kalau buleh esok nak ajak kuar lagi
- muka ceria dan bersemangat
- dok fikir lepas ni nak ajak pegi mana….adeh…

7 barangan/sesuatu istimewa yang ingin anda hadiahkan pada pasangan anda:
- apa yg dia suka yg sy mampu dapatkannyer…
- buku
- majalah
- rahsia
- rahsia
- apa2 yg sy fikir sesuai….

rakan yang anda mahu mereka buat PERIHAL 7 ini:
- MakCu
- AdamLuba
- miss Gaza
- pu3balqiss
- emmetRoxer
- si Aja Aja
- semua yg sudi membaca blog saya dan berminat….silakan…amat dialu..alukan..

11 ulasan:

  1. uish had neh aku tak dapat nak terima tag ang..
    ako pon tak taw nak jawab macam mana??
    aku pon tengah serabut lagi pasai neh..

    BalasPadam
  2. ::: [huhu] macam2 'game' kat blog ni..
    ::: antara yg famous mcm kena 'tagged' nih
    ::: dulu2 masa aku rajin online [masa aku
    ::: byk kawan haha!] mmg selalu kena tagged
    ::: dulu kat FotoPages, panjang lebar gak
    ::: jawab.. nampaknyer bro nih sama gak dgn
    ::: aku yee -> jalan laju [hehehe] sama ler
    ::: pasal aweks nih, penahlaa last dating
    ::: tahun lepas, tengok wayang citer 'devils
    ::: wear prada!' [hahaha] boring siot.. tapi
    ::: nak buat camana, awek nak tengok.. [hehe]
    ::: skrg dah single balik [haha] tengok wayang
    ::: dgn member lelaki citer ganas2, sci-fi &
    ::: hantu, best!!! [hehe] anyway my tastes
    ::: toward women i think dia kenalaa pandai
    ::: berdikari, pandai bawa diri, pandai bawa
    ::: kereta [hehe] sbb aku rimas gak kalo awek
    ::: asyik nak berkepit 24jam.. sesekali aku
    ::: nak hang around dgn member, begitu juga
    ::: dgn sidia sesekali ada 'ladies night out'.
    ::: yg penting cinta sayang, hormat suami &
    ::: ibubapa, tahu bab2 agama, pandai, bekerja
    ::: hobi hampir sama, citarasa sama & same
    ::: goes with her towards me! emm kalo mcm nih
    ::: sampai bila2 aku single [hehe] but it's
    ::: just a dream.. kalo dah jodoh, apa yg ada
    ::: itu dah memadai..

    ~ ReActivateZul ;)

    BalasPadam
  3. senyum jer baca ciri2 wanita idaman tu

    =)

    BalasPadam
  4. "member satu kelas….(nak meminang jauh sangat)"

    aie..tu tuju khas utk mira ker??heee

    BalasPadam
  5. emmetRaxor
    cet...ang kene jawab gak...tak kira..

    ReActivateZul
    ha..ha..betul tu bro...
    setiap org mmg ada wanita idaman sendiri...
    tp kalau dah jodoh..kene terima seadanya la kan...siapa sahaja asalakn bahagia..
    sbnrnya saya pon ni first time kena tag ni...adeh...

    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    senyum...???ek ada makne apape ker..ha..ha..
    senyum2lah selalu

    meera
    he..he..he...
    'sudah gaharu cendana pula...!!!'
    (sapa lagi..??)
    tu citer lama...

    BalasPadam
  6. aiseh!!!
    jena jawab??
    hahahaha

    BalasPadam
  7. hajaribrohim
    jawab jer....
    bukan susah pon..
    ang copy jer..pastu paste kat blog ang..pastu ang ubah la jawapan2 tuh ikut citarasa ang..heh,...he..

    BalasPadam
  8. hehehehe..
    ayie okey aku buh..
    tunggu sat..

    BalasPadam
  9. susah gile tag ni...
    sy mmg takleh nak jwb
    sal sy TAKDE WANITA YG SY IDAMKAN hehhehee

    BalasPadam
  10. Makcu
    x leh..kene jawab...
    perkataan 'wanita' tu tukar je 'lelaki'
    senang kan..heeeee

    BalasPadam