haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

02 Ogos, 2009

ahmad syahmi....


satu ogos lepas.....abih keje aku n kawan2 sempat pergi kenduri aqikah kat umah kak abby, kawan masa aku kerja kat RD dahulu..... Ni gambar anak kak abby..ahmad syahmi. sebenarnya gambar ni untuk porfolio aku. Saja cuba2 nak bereksperimen shot gambar baby lak...mmm..banyak lagi kene blajar nih...
comel kan...


pehalpon..tahniah kat kak abby dan suaminya (ek...lupa nama..) , dengan kehadirran cahaya mata ini akan memeriahkan lg hidup anda berdua...


p/s: tetiba aku terpikiaq sendiri....aku bila lagi..???????????

5 ulasan:

  1. Hi, it's a very great blog.
    I could tell how much efforts you've taken on it
    Keep doing!

    BalasPadam
  2. bila lagi???

    dh ketemu jawapan ker???

    =P

    BalasPadam
  3. Olive Tree Guitar Ensemble
    Thanks....

    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    bila lagi????........
    entah...sy pon tak tahu..

    BalasPadam
  4. comel...comel...comel....
    ni nk tggu anak ayie lak la pasni kan...
    hihih...

    BalasPadam
  5. @nn
    ek..anak ayie???...kawen pon blom...
    lambat lagi la dapat anak..he..he..

    BalasPadam