haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

22 Disember, 2009

..dah lama rasanya tak outing...



dah lama rasanya x keluar outing.................sonY alpha aku pon dah lama rasanya x beraksi..
kalau ada pon cuma shot pic yg biasa2 jer....sabtu lepas Lah ajak aku outing...Si Lah ni kononnya nak test kamera
baru...NikonD90.....


Destinasi yg dipilih kawasan chelet kat Empangat Timah Tasohtp x ingat apa nama ntah chelet tu........mmg cantik kawasan ni...patutlah ramai kawan2 fotografer yg selalu jadikan tenpat ni untuk sesi Outdoor mereka....masa aku ngan lah sampai pon masih ada lagi pengantin yg menjalankan sesi outdoor kat sini....



sampai agak lewat kat chelet ni...sepatutnya join D'Renjis untuk sesi outdoor..tp sebab aku n Lah sampai lambat..D'Renjis balik dulu la dengan pengantinnya...so tinggal la aku ngan Lah yg buat pala memandai2 amik pic kat situ..sebab dah petang....jadi x banyak pic yg dapat diambil.....rasanya banyak jalan2..ye la aku baru first time masuk kat sini.............semua gambar ni hasil dari Sony Alpha aku....

lain kali plan nak pegi ramai2..baru best...ye tak Lah...

..

12 ulasan:

  1. tak sangka kamu sangat2 berbakat!!!!!
    mesti banyak ilmu ni..
    nak kongsi sikit bleyy

    BalasPadam
  2. >>BuLaN iTu aKu
    eh...saya biasa2 jer bulan....
    amatur...
    masih belajar dari yg pakar..he..he..
    nnt dyg perlis la boleh outing

    BalasPadam
  3. sepi sendiri~luv dat
    haih dh lame x dlm kdaan itu

    BalasPadam
  4. ayie... best r pic tu... ko pakai camera model ape?

    BalasPadam
  5. ::: wah waaahhh!!! ayie makin mantap amik
    ::: gambar skang yee!!! jelesnyeeer. awesome
    ::: shots ayie! beautiful, skng nih makin
    ::: hebat ayie mencari angle2 yg superb!..
    ::: betul2 ada peningkatan lerr.. aku sukee
    ::: pic no.1,4,5,6,8 lawa laa, kaler2 dia pon
    ::: cantik tul! no.8 tuh mcm singa tgh ngendap
    ::: leerr [hehe] kelakar tapi cantik!

    ::: [re]: love entry tuh takde apa2.. boring
    ::: duk rumah, terus shoot yg bukan2.. love
    ::: tuh mmg ada, tapi ada sedih di hujung
    ::: tahun ni.. thanx ayie! congrats for your
    ::: beautiful pictures here.. awesomee job!

    BalasPadam
  6. ada jugak chalet lawa kat perlis ek?
    menyesal lak x pi seblum my meser.





    saja menyepi lama. knapa? rindu ka? haha =P

    BalasPadam
  7. >>JueHasan
    eh...mmmm..jgn slalu2 dlm keadaan itu..^___^

    >>skaterblockid
    ala..biasa2 jer..
    aku guna sony alpha 100 jer...
    pastu edit guna fotoshop

    >>adamLUBA
    ah..ko...slalu nak ikut..............
    last2 x jadik gak....he..he..
    x per..nnt aku gitau lain....
    msg aku la bila cuti...

    >>atiqah ismail
    tq

    >>ReActivate berkata
    biasa2 jer bro...sy pon masih belajar lg ttg foto ni...

    >>miss GAZA
    ha ah miss..sy pon baru tau jer....
    nnt balik m'sia p la jalan2 kat chelet tu...


    rindu????ntah..rindu kot...he..he..^___^

    BalasPadam
  8. wawawa.lawa kamu tembak.aha.

    dengki!

    BalasPadam
  9. perrrkgghhh nice one!! i like! :D

    BalasPadam