haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

18 Disember, 2009

slmt tahun baru


selamat tahun baru
1431 Hijrah


azam baru...
hidup baru...
impian baru....
baru..baru..dan baru....




harap hari esok labih baik dari hari ini...............
hari ini lebih baik dari semalam...........
dan hari semalam adalah kenangan dan pengajaran untuk selama-lamanya........
.
.
.

5 ulasan:

  1. azam baru...
    awek baru...
    ahaksss...

    BalasPadam
  2. ::: salam Maal Hijrah 1431 ayiee.. pekabar
    ::: bro? kat kampung lagi ke? lawalaa gambar
    ::: pemandangan masjid kat sawah tuh.. rindu
    ::: plak kampung kat melaka [huhu] huruf yg
    ::: bro buat tuh pon cantik, tak terfikir plak
    ::: nak buat mcm bro buat nih, huruf2 tuh
    ::: transparent terang nampak pokok padi..
    ::: very beautiful picture! wahh belajar kat
    ::: JB ke? katner? uitm, klu atau poli? mmg
    ::: byk dah berubah skrg, pantai tg.langsat
    ::: dah ditutup dah, so tgk dari sarang buaya
    ::: jer laa.. [huhu] tak lama lagi ada bridge
    ::: dari kongkong ke telok sengat hingga ke
    ::: desaru.. cepat sikit nak ke desaru, best!

    ~ selamat tahun baru bro! thanx n enjoy!!!

    BalasPadam
  3. salam maal hijrah juga..^^

    BalasPadam
  4. >>BuLaN iTu aKu
    awek baru..tu...ek....

    >>ReActivate
    bro..okjer....
    pic tu edit biasa2 jer.........
    saya studen poli jb dulu....area pasir gudanng gak......

    >>et
    tQ

    BalasPadam
  5. rase tak terlambat lagi gua nak ucapkan slam maal hijrah sama lu...

    BalasPadam