haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

04 Oktober, 2009

Saya Sayang Awek's Saya.. huhuhu

.
Bismillahirahmanirahim...
Saya suka tengok jari awek saya...
Cantik betul...
Sungguh!Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...
Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other
Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...
.
Saya suka tengok rambut awek saya..
.Cantik betol...
Sungguh!Sebab tu saya belikan tudung...
Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak....
Tapi takut nanti terbakar dek api neraka
Di suatu hari yang giler forever
.
Saya suka tengok body awek saya....
Cantik betol...
Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekong
Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama
Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.
Saya pun tumpang dapat pahala.
Pheh syoknye...
.
Saya sedih tengok awek saya
Tak tido, tak makan rindu kat saya...
Saya pun macam tu jugak,
Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...
Semoga lebih cintakan Nya dari saya...
.
Saya sedih tengok awek saya
Selalu pesan macam-macam kat saya...
"Makan, minum, drive elok-elok tau..Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya....
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu
Die tak kata satu aper pun...
Berdosanye saya....
.
Kesimpulannya saya memang sayang dia....
Nak jumper die giler forever...
Yang forever punye forever...
Di dunia dan akhirat terutamanya,
Janji nak share heaven sama-sama...
Bahagia selamanya...
Semoga kami saling mengingati,
Dosa sendiri pun infiniti...
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...
Semoga kami menginsafi diri...
Ya Allah ampunkanlah kami.....
Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...
.
P/s - andai anda seorang wanita muslimah...
Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu....
Then kalu anda seorang muslim...
Apa kata tanamkan dalam hati camtu...
Cinta tu anugerah Allah......
Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu ye.....
Semoga saya pun ambik iktibar gak....
Wassalam ..
.
.
.........sy agak sibuk skg ni....sbb tu rasa malas nak update...
entri ni saya cuma copy dari bujang susah...

15 ulasan:

  1. suka entry nih.sgt suka.buat CC terpikir.biar CC pk sorg.lalalalala

    BalasPadam
  2. BEST LA DPT BF CAMTU KAN,AIE..

    BalasPadam
  3. huhuhuu..kalu la dpt gtu kn..bez2..tp, xnk la..cintan lps kawen is better..^^ lg bez gtu..

    BalasPadam
  4. suka entri nih. dah pnah bace sebelom ni n smpai skang ade simpan lg kate2 ni.. huhu..
    stuju ngn et cinta lepas kawen is better.

    selamat hari raya.. (raya sebulan kan..?)
    hehe

    BalasPadam
  5. haaaa.
    betul betul betul. *nada ipin

    BalasPadam
  6. pernah baca entry nie..
    tetap best...

    BalasPadam
  7. emm..best bca entry ni..dulu pnah bca msa form 4..tapi x ingt bca kat ner..dri dulu smpai skang still best..coz timbul motivasi n keinsafan dlm dri...

    BalasPadam
  8. erm
    dari pengalaman gua kn bro...
    x suma pmpuan nak cm2.waaa pon x fhm....nk rembat en3 nie leh????

    BalasPadam
  9. >>cookie devine
    yup..sama2 lah berfikir....

    >>meera
    meera dah jumpa dah bf camgitu.....
    mybe meera tak perasan kot....
    he..he..
    ^_____^

    >>et
    yup..setuju....
    cinta lepas kawen lg best..
    nak wat pe pon x kisah..
    he..he..

    >>chah~
    yup..mari beraya sebulan...

    >>aishah ibrahim
    ^____^

    >>Cik_daya
    yup..
    best dan bermakna..

    >>Farhah Zaidah
    tul tu farhah..

    ek..nak tanya..apa jadik ngan blog farhah..
    bila saya bukak blog farhah..x der pape pon..gelap jer...nape..nape..nape...nape..

    >>norMAzuan MUstafa
    yup..mmg bukan semua camgitu..
    tp berdoa agar dapat yg camgitu..

    rembat la...x kisah pon..
    aku pon rembat darii blog orang lain..

    BalasPadam
  10. lelaki cm ni lah yg dicari..

    tp sebelum nak dapatkan lelaki cm ni,

    diri sendiri perlu diperbetulkan insyaallah bahagia dunia dan akhirat

    =)

    BalasPadam
  11. entry yang bagus!hihi.
    semoga dapat memberi pengajaran kepada sy dan org lain jugak..
    thanks..;)

    BalasPadam
  12. romentik... shahdunye..adoiyaiii ramai yang salah paham.. bulan kat UUM ni ambik koz media teknologi... yang pasal lukisan ni hanya kelab yang disertai bagi mencukupkan jam krdit kite

    BalasPadam
  13. igin mencari lelaki sperti tu..yg blh menjadi pembimbing diri..

    BalasPadam
  14. nice..tapi nak cari lelaki yang seperti itu..mcm sedikit susah...

    BalasPadam
  15. hopefully i can meet dat guy someday :)

    BalasPadam