haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

25 Oktober, 2009

tunggang-langang.....????

uph......salam smua....agak lama aku x update blog ni...ek..lama ker..x al lama sangat rasanya....
bukan apa....semenjak dua menjak ni hidup agak tunggang langgang.......nak kata sibuk kat opis...x la sibuk sangat pon.....tp sibuk la jugak..tp itu bukan sebabnya......
tp aku merajinkan diri gak untuk nak mengupdate blog ni......mungkin dalam masa terdekat ni aku akan bertambah2 lagi sibuk.....x pasti sempat ke tak nak upadate blog ni.....
memandangkan bilangan follower dah makin bertambah dari hari ke hari...maka..kene rajin update gak la kan...kalau x nnt......
utk masa terdekat ni...ada beberapa projek yg menyebabkan aku agak sibuk....
dan satu lagi...kegilaan hobi baru aku..menambahkan kesibukan aku lagi.....
skrg ni aku suka memancing...pagi ..., petang..,dah tu malam pon g mancing lagi..hais.....
tu yg idup skrg agak tunggang langgan sket..........
x bnyk..sket jer...

lagi...beberapa perancangan x dapat dilaksanakan tahun ni....
rancangan nak ke Johor...kene batalkan....(sori leha dan kama.....)
nak ke KL...x jadik gak...(sori aja, amin dan mai dan kawan2 kat sana....)
nak g jalan2 kat melaka..pon batalkan....(sori la brahim....th depan la aku p sana..ha..ha..)
bab jalan2 kat melaka dari tahun lepas lg rancang..tp x pergi gak....
adeh..........
tp ke Langkawi bln 12 ni...insyaallah jadik ler
Langkawi......Langkawi......Langkawi......Langkawi......Langkawi......Langkawi......Langkawi
k...cukup melalaut kat sini...nantikan update seterusnya..........

5 ulasan:

  1. dah cam pak jang daya yang gile memancing sekarang nie

    BalasPadam
  2. hoi tunggang langgang!!! jgn terbalik sudah! hehe

    BalasPadam
  3. cis cis...nak gi kl tak habaq kt aku..nasib baik tak jadi..klu dak..aku tungang langgang lg hidup hang..hahaha

    erkk..langkawi tu yg syud + amet dok habaq tu ka? klu yg tu bg jadi...aku nk nuntut ilmu photo ngn hampa..aku seriuss!!!

    A.L

    BalasPadam
  4. memancing??

    tentu awk org yg penyabar kan??

    BalasPadam
  5. Cik_daya
    >> ye ker..

    >>hajaribrohim
    tu l..dah hampir nak terbalik dah ni

    adamLUBA
    >>ops...ke kl kali ni utk yg single macam aku jer..ang dah x leh dah..ha..ha..ha..

    yup..benar sprt apa yg dikata amet dan syud...
    nak ikut kene blanja la

    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    >>sabar..???ye kot..

    BalasPadam