haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

16 Februari, 2010

setahun sudah..............


alhamdulillah.........16 februari...genaplah usia blog aku selama setahun...............mmmm dah setahun rupanya.............

Aku mula menulis blog ni bila terpengaruh dengan blog seorang rakan, Adamluba....mula2 tak tahu gak la wat blog ni nak tulis apa......namun atas nasihat adamLuba "ko merapu2 pon x pa.." maka dari situ bemulalah sesi rapu-rapuan aku di blog ini....dan sampai sekarang. Rasanya banyak penulisan aku yg merapu...........daripada penulisan yg berbentuk ilmiah..........

.

masa mula menulis blog dulu mula2 rasa byk yg merapu2 gak la....sebab sebelum tu agak aktif dengan Fotopages.

Mula terfikir untuk menulis blog ni bila masa tu pakat ramai2 memboikot ruangan Fotopages...termasuk aku la...........mmg sayang la nak tinggalkan fotopages.....ye la..banyak pic2 aku kat situ.....tp boikit punya pasal........
walaubagaimanapon......fotopages rakan2 yg masih aktif aku masih visit lg.................x kan dilupakan kawan2 yg banyak memberi komen membina kat fotopages dulu
.
sekarang......dah ada blog......
dan sempai sekarang terus lagi menulis blog nih......
.
.
.
pemandangan Bukit Chuping dari hadapan rumah
.
dalam aku merapu2 aku blog ni pon ..... terima kasih la pada yg sudi visit, komen dan follow blog aku yg x seberapa nih......walaupon aku x sempat nak komen apa2 kat blog korang..tp insyaallah aku cuba la visit blog korang semua.....al maklumlah ..aku ni slalu buat2 sibuk....he..he......sebenarnya aku suka baca blog korang...tp nak komen tu yg buat aku berfikir sejenak....dok pikiq nak komen apa.....sbb aku x berapa pandai nak komen mengomen ni...(ye la tu...)
oh teratai bunga indah
.
mula2 ingat nak letak list folowwer yg slalu aktif komen blog aku ni..tp x jadik la..kot32 aku tertingal x sebut nama...takut kecik hati lak..biar adil..x payah gitau.............aku tau korang akan visit blog nih.....cuma x bg komen jer.................kan..kan...
jadi....
THANKS TO ALL FOLLOWER.............
selalu2 la visist blog nih.....
semakin tunduk semakin berisi
.
dan baru aku perasan suatu perkara ttg follower2 blog nih................banyak kaum hawa daripada kaum adam....adakah kaum2ku semakin pupus sekarang...oh tuhan...............
jadi utk kaum hawa...sebagai penghargaan.....terimalah lagu ni....Chantek...(boleh dgr kat mixpod blog nih..)
kpd kaum sejenis aku...jgn kecik ati..aku ttp menghargai korang,....hua..hua..hua...
layan jer lagu nih.........
.
.
.
buat masa sekarang ni agak sibuk. tp lepas C N Y ni macam dah kurang sket kesibukan tu...tadi pon sempat
lagi tido dan tgk citer tranformers kat opis...he..he..sesekali bila bos x der....dah nama pon keje....mesti la bz kan


.sneakhead hunter


aktiviti kegemaran buat masa sekarang ni.....aku dah jadik Snakehead hunter...mmg susah nak lepas la.....gian pulak jadik pemancing haruan nih....mula2 tu mancing untuk suka2 jer..tp bila dah boleh tarik sekor....rasa macam nak mancing tiap2 hari jer. tu yg buat aku sasau dan angau dan fafau jap tu.............(spt yg korang baca pd entri sblom ni..)


..........................................................................................................

.

. moga berbahagia ke anak cucu

..biasa time2 cuti macam CNY ni mmg banyak kenduri kawen la..........
..nak ucapkan selamat pengantin baru untk Tini & adi...
&
Miah dgn pasangannya..(lupa nama..).
juga untuk Shafrul & Kawa yg baru bertunang..........cepat2 buat kenduri weh..............
untuk shafrul, bawak keta elok2 weh....
.
.

....................................................................................................................
.


.dua tiga hari lepas member Designer & Frendz ada wat open house sempena CNY...(eh..ye ker open house...jamuan jer la...) tq la wani.......lain kali buat la lagi....slalu pon x per.......bukan senang gak nak kompol budak2 designer n frendz nih. Memasing sibuk......kan .....

.

. k..x nak merapu meraban lg...korang pening pulak korang baca........peace..................

.p/s: aku tau tulisan2 aku banyak kesalahan ejaan..abaikan.....

11 ulasan:

  1. ari tuh pon pakai main follow aje,.

    ni mmg slalu singgh blog nih kalo ade mase,.,

    BalasPadam
  2. bhai lu pakai umpan katak ker bhai???
    bila lak nk try toman bro....haruan nie
    amatur jer...hahahah

    BalasPadam
  3. wahh congrats setahun sudah..
    keep blogging ok ~

    BalasPadam
  4. akhirnya leh gk tgk muka kamu...

    tu pn selepas sthun ye?

    hehe.. =D

    BalasPadam
  5. >>cikTi
    hua..he..he..TQ..TQ...

    >>norMAzuan MUstafa
    macam2 umpan gua guna, katak, anak ikan, janggut, soft plastik, dll

    gua amatur lagi la...blajar2 tarik haruan dulu...insyaallah x lama lagi aku jadik toman hunter pulak

    >>aRi sHu
    TQ...u 2

    >>GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    oh..sy x berapa hensem..tu yg malas letak pic sendiri tu..he...ha..ha..

    BalasPadam
  6. wah..dh lame xkomen ni...hihi...heppy 1st anniversary wt blogger ayie yer...hihi

    BalasPadam
  7. ahaha.
    aku punya blog tunggu pertengahan tahun nanti birthday.



    just keep blogging ;)

    BalasPadam
  8. happy anvrsary tuk blog ni.. hee..
    da lme x sggh blog ni.. :)

    BalasPadam
  9. huahhhhhhhhhhh !

    belog kita kembar.

    heppy besday~

    BalasPadam
  10. >>saya; AISA.
    thg tahun.x lama dah...........

    >>lucky
    saya pon lama x singgah blog lucky

    >>miss lolly a.k.a luvfareda
    ha...kembar...tp x seiras..he..he..

    BalasPadam