haiiiiii................

Assalamualaikum...ai... Nama saya Mohamad Fazli Othman. Tp orang panggil sama macam2, ada panggil Fazli, Ayie, Mat Yie, Ayfz, Ustat, Pali, Fali, Fast Lee, dll. Tak kisahlah nak panggil saya apa, tpsaya tetap orang yang sama. Saya ialah Mohamad Fazli Othman.

Tanpa Meraka Siapalah Saya

07 September, 2009

award dari mizz saifa


mmmm...baru jadik follower mizz saifa dah dapat award....

7 ulasan:

  1. tahniah... =) kta pun dpt gak...hehe

    BalasPadam
  2. ::: salam nuzul quran & lailatul qadar bro.. [huhu] saya pon tak sangka dah masuk 17 ramadan.. bro n12am yg wish kat saya mula2, baru perasan [hehe] betul juga kata2 bro tuh, apalah pengisian kita spjg 17 hari yg lalu begitu juga akan datang malam2 terakhir ramadan.. apa2pon bro masing2 ada perancangan sendiri.. yg penting keikhlasan kita berpuasa & beribadah tak kiralah sama ada dlm bulan ramadan mahupon bulan2 yg lain.. cuma yg menariknyer bulan ini ajer yg special ada bonus utk mereka yg gigih beribadah secara extra [huhu] wahhh baru jadik follower miss saifa dpt award.. alhamdulillah, buktinyer ayie nih seorg yg mudah mesra berkawan dgn sesiapa pon.. saya pon sukee gak kawan dgn bro [huhu].. terima kasih bro.. eh tak tido lagi ker nih? [hehehe]

    ~ slm malam 7 likur ayie.. slmt bersahur juga!

    BalasPadam
  3. alahai.. cute nye award dy.. ahaha..

    BalasPadam
  4. Nak mintak izin kongsi santapan rohani kat blog saya boleh????

    Mintak izin dulu nih...ngeeeee(sengih malu2)

    BalasPadam
  5. >>Farhah Zaidah
    '____'

    >>ReActivateZul
    btul tu bro..bulan ni la kene amik peluang nak extra buat amal ibadat....
    he..he..saya mmg bisa berkawan dgn sesiapa..
    bak kata pepatah...
    berkawan biar seribu..
    bercinta biar satu..
    berkawin biar empat..
    (ek..kawin 4 tu gurau jer..)

    >>hanilopiplopz & chah~
    yup..mmg cute...yg bagi pon cute gak..he..he..

    >>arryani
    ok...buleh jer....

    >>azra
    tq..."___"

    BalasPadam